Zbabělci
Anotace: ... Není to narážka proti nikomu... ale každý by se nad tím mohl zamyslet...
Zbabělci prosí život
o slitování,
smrt o prodloužení lhůty
a bolest o mír.
Podplatí lásku,
která není pravá -
hlavně, ať to nebolí...
A pro lehký život
zřeknou se pravdy,
cti i starostí.
Zaženou smutek
lokem lihu
a chmury odeženou
trávou.
A pro trvalou iluzi ráje?
Vstříknou do žil kapku jedu...
Komentáře (8)
Komentujících (8)