Dejte mi...
Anotace: ani nestoji za rec :(
dejte mi štěstí, já naučím vás smát
dejte mi lásku, ukážu jak milovat
ptejte se kdo jsem, radši začnu lhát
tužku do ruky, pak zvládnu malovat a krásná slova psát
jen mi nedávejte dýku...musel bych se pobodat
Komentáře (0)