Just keep looking for
Anotace: život je hledání a cesta...
Follow your heart
a když se bude zdát
že přání tvá jsou nemožná
pak věz že každá výhra má
původ v odvážné myšlence
které jen málokdo uvěří.
Musíš ji spatřit a uchopit
jak vzduchem letící pápeří.
Just follow your heart
a bude-li se zdát
že cíl tvůj je už nablízku
udělej průvan v notýsku
prozkoumej vnitřní poradce
zda to k čemu tak směle kráčíš
je volání srdce tvého
nikoli cizí projekce.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (0)