Ano, je to reakce na Mira Sparka. Spousta lidí by mohla podlehnout názoru, že jsi tohle myslel vážně a že to nebyla satira. Miro to s těma znásilněnýma dívkama přehnal, to jo, ale v podstatě měl pravdu. Nebyla by to naše země.
Nemůžu říct, že vím, jaké to bylo, když nám veleli rudí bratři, ale nehodlám se smířit s nadvládou nikoho. A je mi uplně lhostejné, kdo to je. Chyba byla v obdivu SSSR a stejná chyba je v tom sámém k USA. Máš o třicet let životních zkušeností víc a tu dobu jsi zažil a nevidíš tu paralelu? Proč to najednou dělat na druhou stranu?
12.06.2007 20:42:00 | Blázen? =)
nepřihlášený...NoWar: kdybys to četl v předchozích souvislostech, tvá otázka by byla naprosto zbytečná - reakce na rádoby vlastenecké reakce chce-li to polopaticky
10.06.2007 20:41:00 | Heron