Chci být...
Anotace: tahleta básnička mě opravdu vystihuje...
Když z nebe padá rosa,
tříšť osudu,
růže pláčí...
štěstím.
Chci být růže.
Když z nebe padá rosa,
sklouzává po dráze paprsků,
změť barev vyjasní den.
Chci být duha.
Když z nebe padá hvězda,
a dost
se ti podobá.
Chci být tvým souhvězdím.
************
Ale když skončí sen,
měsíc svítí mi do oken,
konečně nekonečně děkuji,
za to,
že jsem člověk.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (4)
Komentujících (3)