sir real

sir real

Anotace: podobnost se skutečností je zcela náhodná.. snová fantazie je takřka bezbřehá..

Bloudíme prázdným městem,
jak slepí raci
v bezedný tůni,
když kolem studentka z žurnálu,bodavá světélka
- její blonc vlasy -
Bloudíme kolem strážní věže,
napsaná jména ve voknech,
Hendrix,Smejkal a Pátek,
hledíme na ně..anebo vlastně cože?
snad je v realitě zmatek..
*
Každou volnou chvíli
využívám k sprchování
- akvárium - panoptikum,jen ryby mezi prsty chybí
zlatavé kamínky pod nohama utíkají
/nemám zde být/
nepálí
Proč si nevzpomněli.
*
Ztracen v sedmadvaceti letech svý budoucnosti,
prášky došly.
Hledám potravu v minulém obchodu,
regály po konce zaplněny,
mlhavě vidím,
chleba - to hlavní,.. ale chybí.
Kamarádky oči mě nepoznávají,
slova padají
na ní
bez ní
jako hrachy,pak let
ihned
zpět
*
Asi bloncka /kdo jiný dělá tolik světla/
byla u moře,směje se a poslední
myši-Lenky od ní plují.
Ve stínu tam postáváme
/ve stínu strážní věže/
člověče,nezlob se(!),spolu hrajeme..
Když hra končí,myš utíká
ale neni nad to si jen tak zajamovat
Autor animovaný medvídek Pů, 09.06.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No...trochu zmatený dojem... Ale opět tam máš svůj, vlastní osobitý styl, kvůli kterého jsem si tvé texty tolik oblíbila ...

09.06.2007 14:40:00 | Zuz.

líbí

Líbí se mi to, ale abych byla upřímná, moc to nechápu

09.06.2007 14:21:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel