já ti tu chtěla napsat něco trefnýho, ale ti dva dole mi úplně vyrazili dech... s někým takovým se fakt nemá cenu zabývat - jeden radši nepřihlášenej a druhej samá nula (hodnocení básniček)...
17.06.2007 23:03:00 | Ágnes
Pro NoWar: Otevři oči a zjistíš, co to melu za píčoviny.
Pro Fidel: Asi ano, jsem čurák, ale od někoho, kdo tu má přezdívku Fidel, mě to nemůže urazit, ba naopak, posílit.
Pro Blázen =)): Děkuji za tvou podporu, ale neztrácej zbytečně čas s lidmi podobného názoru, jako tyto. Nezmůžou se na nic než na urážky.
15.06.2007 10:31:00 | Miro Sparkus
ty seš teda divnej čurák
10.06.2007 18:38:00 |