taky mám jednu básničku se stejným názvem...s tou tvojí,jí snad pojí jen žal nad dvojí maskou klaunů...
09.06.2007 21:05:00 | ztracená
smutní klauni nemusí být nutně plešatí.. mohou mít například zálibu v kloboucích.. roboti napsali CIH.. že by cihla? asi stavím nový dům..
09.06.2007 17:05:00 | fialová