Ruměná tvář
Usedavý pláč
usedl
a usedlými pohyby
si zapálil kostku medu.
Mazal si ho chvíli kolem úst
a pak, s ruměncem na tváři
začal místo medu mazat rum
na tu tvář ruměnou
rum-měnou
rum mění tvář
i usedavému pláči
v stínu ruské dáči
zaplakal...
Komentáře (2)
Komentujících (2)