Rudá záplava před smrtí

Rudá záplava před smrtí

Anotace: o krvi a následné smrti...

Červená krev s vodou splyne,

tesklivá píseň kolem se line.

Ostrá břitva s kůží se spojí,

Už ani nevnímám jak moc to bolí.

Cítím úlevu a pod nohama rudou záplavu,

Přijde konec?? Raději bolest...Starosti mizí, život je cizí..

Slyším kroky, jak se blíží,..

strach mě tíží,

vím že jsem doma sama,

není to nikdo, koho bych znala.

Ve dveřích poznám však známou tvář, nebo spíš to co ji zakrývá.

Zaznamenám tlumenou zář, černá barva...

je to smrt, přišla si o můj život říct,

však vyjdu ji s radostí vstříc, rozloučím se, pujdu s ní

..můj sen se vyplní..
Autor Laivindil, 09.06.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň i když je o smrti tak se mi míbí...Doufán jen ,že tím nechceš něco naznačit..

09.06.2007 20:13:00 | Kšanda :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí