Prorok
Tak jako kdyby četl můj život na jednom lístu,
jako kdyby věděl co se mi může stát
zná na spaměť budoucnost mou,
a jako kdyby převrátil čas.
Záhadný prorok předvídá budoucnost všech z nás,
však nevaruje před smrtí
tak jako Bůch daný zákon a nitka života nás všech,
prorok, ale nechrání naše životy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)