Blahopřání
Anotace: Věnováno Evelíně a Jackovi k dnešnímu sňatku :)
.
Dnes..
Na vaši šňůru perel
navlečete další den
však ta dnešní
třpytivější než ty zbylé
Tak ať k nim přibývají
další krásné chvíle
Ať na šíji vaší lásky
ten převzácný šperk zavěšen..
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)