Čekání na radost
Anotace: další věnovaní :P....pro mou sestřenku :)....aby nikdy nezapomněla snít a vzpomínala na dny na chatě :)
dávám ti do vínku
pět modrých kamínků
a v ty černé aleje
střež je a hledej je
hrály jsme písničky
pro tři,čtyři balíčky
radostí a citů
schovaných..v dece..za úsvitu
lezly jsme po stromech
a poslouchaly
příběhy našich předků
napjatě.. a bez výsledku
historie učí
jak hrabat a mučit
my jsme však hluší
tělem i duší
když jsme se potkaly
svoje sny poslaly
(po větru)
a čekaly na zázrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)