Sonet
Anotace: jen se to tak jmenuje...se sonetem to nemá nic společného:)
Chtěl bych složit sonet,
jenž o kráse Tvé by zpíval.
Jak Ty směl by vonět,
když Tě vítr z nebes přivál.
Ve verš bych pak vložil
vše, co k Tobě cítím,
Do obálky složil
a obložil kvítím.
Vykřičel bych do světa,
jak z rádia páska,
že musí zářit kometa,
když zjevuje se láska.
Komentáře (0)