úklid:-))))))))))))))
Uprostřed pokoje
pavučina se houpá,
Chytám se do sítě,
že prý jsem hloupá
Zamotávám se do šedých nití
svázaná k Tobě srdcem chci býti
Tvá muška v pasti
v zajetí slasti
Krájíš čas v očích faleš máš
pochoutka na dosah
Možná máš horečku
jsi můj vrah
Sfouknu tě blbečku
luxem vysaju,
utrhnu hlavičku
však já si s Tebou pavoučku
pěkně pohraju!
Komentáře (0)