Strach

Strach

Anotace: Pár věcí opravdu nepatří k sobě..

Mám strach, že to, co není bude
a co už je tu nebude.
Hranatý kámen bude oblý,
věci nezbytně nutné
nikdo nebude chtít.
Mám strach z toho, že osoba,
která mi tak věřila svou důvěru
zaprodá do cizích krajin.
Že nebe již nebude nikdy modré
a kapky deště nespadnou
již více na zem tvou.
Všechno je to šílenství
to já moc dobře vím,
ovšem jak se mám naučit říkat ti "ne",
když všichni dobře víme,
že samota mým egem hne.
Zastav mě, prosím, nebo se
z toho ještě dnes zblázním.
Autor Bechy, 10.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj...
bude to jinak. a třeba ještě líp.

10.06.2007 22:33:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí