Anotace: v postýlkách
Celkově je pěkná..ale opravdu postrádám vázané verše...a navíc tento rok jsou mravenci stráááááášně otravní...nic proti mravencům, pokud však nekoušou jao ty naše Znojemský mrchy!
10.06.2007 19:38:00 | Srdcešmik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?