Ráno si tě rozpustím do kafe...

Ráno si tě rozpustím do kafe...

Anotace: 6:14 - pro někoho(mě) až příliš brzo... :)

Marně se snažím umlčit ráno
Už je tady a táhne mě do zimy

Na šlapkách chlad od modrých dlaždic
má první myšlenka patří jen tobě
Tobě a dortu má drahá lásko

Káva jako rozpouštědlo pro cukr
a zas poněkud nezdravá strava
Hledím přes stůl
spánkem oči slepené
nikde ale nevidím tvoji tvář

Říkam si: no a?
čert tě vem
Umlčím svojí vášeň cholesterolem
Autor BaD, 10.06.2007
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomáš Marný, pejrak, Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí