Anotace: Tahle báseň je pro jednoho skvělého človíčka...Který mě zná asi nejlíp ze všech...Je to pro mou sestřenku Blanču...:))Doufám, že se Ti bude líbit, Blani...:))S láskou Peťa:))
je to straasne moc hezky..ty pocity, ktery k ty sestřence máš..sice by to mohlo být více poetický..jak už tu někdo psal, ale to časem přijde:)každopádně se mi to líbí:)
10.06.2007 20:04:00 | Barbie_Incident
Jako vyznání je to krásné, ale mnoho poetického v tom bohužel nevidím. Mimochodem taky mám super sestřenku :-)))
10.06.2007 19:59:00 | medojed