marně
Marně
do třetice dobrého i zlého
dokonce i kulatého,
zlomený rampouch ztratil tón
puklým srdcem zapěl zvon
cosi
o zvonech
v Montgomery.
Tam, kde žijí sloni
bystří sloni
a kde slovo "marný" není definice
nýbrž nonsens.
Komentáře (1)
Komentujících (1)