Vlasta bojovnice
Anotace: Když jsem slyšel tu písničku o radaru, tak jsem si myslel, že její interpreti byli právě propuštěni z Bohnic
Naše Vlasta bojovnice,
nezradí nás nikdy více
Radar by tu chtěla mít,
bez něj se prý nedá žít
Hvězdy pruhy ty nás spasí,
tohle Vlasta hrdě hlásí
Aby vážnost dodala,
tak nám k tomu zpívala
Z pouště teď je slyšet hlas,
Allahu, ochraňuj nás
Pokud klid budeme chtít,
musíme se podvolit
Přečteno 746x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (7)
Komentujících (7)