Přiznání
Anotace: ...alkoholika, snílka či jen člověka?
Přiznávám se,
opět jsem neodolal,
nechal jsem múzu v pozadí,
vypustil jsem alkoholové opojení…
Co nějaká čest?
či láska, přátelství!!!
teď už je vše ztraceno,
opil jsem se, opil jsem se…
Přiznávám se,
při psaní těchto řádků,
plyne mi v krvi nejeden škůdce,
ale co? Vždyť bez něj bych toto nenapsal…
Svět je tak krásný…
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)