Uzavření v budově divadla našeho života
jsme aktéři i obecenstvo vlastních her
Pokud je hrajeme dostatečně dlouho,
může se stát, že přestaneme rozeznávat
kdy jsme na jevišti a kdy v hledišti,
.... ovšem jen do té doby, .... ...
než z našeho divadla bouře odnese střechu ...
... a ohromí nás prostor nad námi bez hranic, ....
.... a strach z nepoznaného, ....
zhmotněný v zjištění že žádné jistoty neexistují,
... .... jen běh v kruhu ... Zrození ... a Smrti ...
11.06.2007 14:31:00 | HarryHH
... chi ... ať tě husa kopne ... dobrý co? ... ten vodní vír ... a tři vejce do skla ...
11.06.2007 12:29:00 | Marcella
... kohos myslela tím divadelním zhýralcem v hlavní roli? ... asi si budeme muset vážně promluvit ... ;-)
11.06.2007 12:28:00 | JardaCH
... chi ... jsme leželi a četli ... a vokno v bytě dokořán ... Jéňa nehulí ... to je má výsada
11.06.2007 09:30:00 | Marcella
Moje poetka roku(každého).
Včera jsem před jednou bouří (skoro)utíkal.
Se dvěma spoluběžci. Kteří taky až zas tak neutíkali.
Bylo mi fantasticky...
11.06.2007 09:15:00 | smudlinek