Anotace: Pro sluníčko, usmívej se, občas to pomáhá!
to je krásný. já.. vůbec nevím, co říct... snad. jen.. ptát se,.. asi už je zbytečný říkat, že nejsem sluníčko :-)
Hele.. dneska ve škole.. :-)
Matouš mi řekl, že mám krásný oči.. teda.. konstatoval to Dankovi, to je ten, jak jsem u nich na pokoji usnula na výlete a všichni z toho měli srandu... :-)
Já to slyšela :-)
Zvláštní pocit, vlastně už nelituju, že jsem dnes musela do školy.. a víš... máš na tom podíl... :-)
Děkuju...za Tebe... za sebe... :-)
Za dést, protože víš.. ted si nevzpomínám, jestli vím,jak chutná.. třeba ho ale jednou ochutnáme :-)
11.06.2007 14:47:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Celý tento server mi příjde jen pro puberťáky, kteří honem honem něco nahrabou, nějakou romantickou básničku, ale o tom poesie není a ty jsi dokázala, že nejsi vyjímkou, ale umíš to trochu líp....Srdcešmik :)
11.06.2007 13:53:00 | Srdcešmik