Anotace: určitě mě pochopí ti, kteří zažili ten pocit, kdy se z bolesti a smutku vyklube vztek....
V týhle básničce nejde o nějaký umělecký účel,ale prostě jen o zrýmované vyjádření vzteku.... Takže ani umění ani puberta, jen a jen čistý vztek... Každý máme své dny..=)
Jinak děkuji za komentář a za hodnocení. Lucie Tee
11.06.2007 13:59:00 | Lucie Tee
Zajímavá rýmovačka a hra se slůvky, ale velmi všední a všedně napsaná, možná se mýlím, ale příjde mi to jako obyčejná puberťácká holčičí básnička, nemám pravdu? Srdcešmik :)
11.06.2007 13:49:00 | Srdcešmik