Chce se mi plakat
Anotace: ..někdy se lehčejc píše, než mluví..
Chce se mi plakat
Chce se mi schoulit
si pod bradu kolena
Chce se mi plakat
Chce se mi ležet
být jen duše bez těla
Chce se mi plakat
Chce se mi nemluvit
a být pořád tiše
Chce se mi plakat
Chce se mi zmizet
někam pryč do jiné říše
Chce se mi plakat
Chce se mi nedýchat
jen splynout s noční oblohou
Chce se mi plakat
Chce se mi vyletět
tam, kam ani ptáci už nemohou
Chce se mi plakat
Chce se mi být sama
uvězněná v nekonečnu
Chce se mi plakat
Chce se mi nanajít
směr, co vede k bezpečnu
Chce se mi plakat..a přesto nemám slz..
Komentáře (2)
Komentujících (2)