Nevíš
Anotace: Řada Nostalgie- díl čtvrtý...
Unavený jsi a v krizi,
radost tvá kamsi mizí.
Spánek oči zavírá,
ukolébavku nikdo nezpívá.
Jsi daleko,
není ti lehko.
Nevíš, co dál,
kdy ses vlastně smál?
Nevíš,
mlčíš.
Nemáš sílu mluvit,
nevíš, proč žít.
Nevíš.
Komentáře (0)