Na téma meditace už jsme spolu diskutovali,takže vlastně není co dodat!:-) Snad jen to,že včera jsem si našel čas a meditoval jsem v přírodě!Krása,vyčistila se mi mysl (aspoň na malou chvilku).
Báseň je pěkná!(nic nového) ;-)
15.06.2007 19:35:00 | Chancer
vapiti-- vi ze tapes.. neboj se jednou se zastavis a zmenis smer.. nic nereknes a nic si sebou nevezmes a doprovodis svuj sen.
12.06.2007 01:55:00 | carodejka