Připomněla jsi mi ¨touhle básničkou pocit velice starý a o to více dojemný, na který jsem v posledních dvou letech zapomněla.. Děkuji.
12.06.2007 12:51:00 | Morgana la Fay
já na dveře jen tiše škrábu.. nebo rovnou buším.. a slzy potom suším? co to doléhá k mým uším? dobře dobře.. už neruším;o)
11.06.2007 22:16:00 | fialová