Cesta života..
Krok střídá krok,
občas si i poskočím,
čas je můj největší sok,
snad se z chyb poučím,
Občas šlápnu vedle,
jindy trefím střed,
někdy sejdu z cesty,
však vratím se na ní hned,
Někdy šourám se,
jindy bežím jak o život,
kdy už zastavím,
a poprosím o milost?
Komentáře (2)
Komentujících (2)