Příští dny
Kouř za sklem
se ukrývá do spirál.
Vytváří symboly ...
krátím si jimi chvíli.
***
Ve dnech bez čtení,
kdy navybranou
dávají přerušené příběhy,
které tak s úctou čteme.
Najednou je jim konec.
Rozplynuto - dočteno
Vím, někdy se vracíme,
ale nebývá to často.
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)