Stále něco chybí..
Křehká vrátka duše,
otevřená dokořán,
skřípou tiše,
stále něco postrádám..
.....
Pole rozkvetlé,
vlčím mákem,
pro Tebe ,
dnes bez květů..
.....
Řeka teče,
proti proudu,
zaběhlých zvyku,
bez vody a povyku...
.....
Obloha jako včera,
modrá a bez konce,
možná chybí jen,
to rozpálené Slunce....
...
i když vedrem umírám..
Komentáře (6)
Komentujících (6)