Rolničky, ten symbol moudrých bláznů
dárcem úsměvů jsou již staletí,
jak budou znít ve vzduchoprázdnu
tma až každý úsměv pohltí?
Tak žijme, dokud rolničky nám znějí
a hlas jejich ukazuje směr,
z klubka štěstí nit ať odvíjejí..
Když nabízeno jest - tak ber!
***
Jiří senior
12.06.2007 16:32:00 | j.c.
Cinkají rolničky
Děti se rozzáří
Jen šašek maličký
Smutek má ve tváři
... asi budu BIT ... :-(
12.06.2007 15:26:00 | JardaCH
... dívá se i měsíc ... potají snová ... slova nová ...
... všem láskám ...
12.06.2007 10:13:00 | Marcella
Lehce hravé, ať žije jaro a to další co Tě inspirovalo. :-)) Krásné ranní probuzení a pohlazení.
12.06.2007 08:15:00 | vapiti
Lehounká jak letní šaty z hedvábí. Ty nikdy nezklameš, Levandulko :o)))
12.06.2007 07:57:00 | Hesiona-Essylt