Anotace: Obdiv a uznání básníkovi, který mě v tolika těžkých situacích držel nad vodou a pomohl mi, který mě tolik ovlivnil a to v mnoha směrech.
toto je celkem zajímavé, i když jsem ho nikdy nečetl...snad to někdy dám.
03.12.2012 01:51:10 | Robin Marnolli
hezky napsané:) Říká se, že to byl zlobivý kluk:P
ale to hodně básníků..:)
PS: Ale za těmi flámy, alkoholem a holkama...
se často skrývá veliký smutek
amen
16.02.2008 10:28:00 | Favi
jj, jeho basně jsou okouzlující a mají vlastní duši..Jak člověk jednou pocítí jejich kouzlo už v něm zustane napořád, i když třeba jen jako matná vzpomínka...
12.06.2007 13:14:00 | Lucie Tee
Kdysi jsem se učila nazpamět jednu jeho báseň k svátku matek. Pořád se mi ještě vybavuje, je fakt krásná.
12.06.2007 12:58:00 | Hesiona-Essylt