Pro tebe
Anotace: pro ty co odjedou a nevrátí se zpět
I když jsem tady a ty tam,
v mém srdci tě stále schovávám.
I když nejsme teď u sebe,
myslíš ty na mě a já na tebe.
Nechci tě ztratit a ty o tom víš,
ale všechno krásné jednou odejde PRYČ !!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)