Anotace: Ručičky nebojte se, vy makat nebudete... Mám pocit, že by se měla Morava odtrhnout od nadvlády Prahy!!! :o)
Teď došlo u Švédů
k prolomení ledů,
na vánoce se Švédy
můžeš zpívat koledy...hi
17.08.2007 19:07:00 | zzlatý
No já teda su z Moravy, ale je mi to tak nějak u pr...no však víš kde:o)
Fakt, jsme především lidi...a opravdu bohužel na jedné lodi.
Já ten nacionalismus nějak nemusím, v žádné podobě...promiň promiň...
23.07.2007 21:24:00 | Navire
Určitě! Všude jsou špatní i dobří lidi... Mě tady k té básničce ale vedly události z posledních let... Pár lidí si dělá co se jim zlíbí a nejsou z Moravy. Ale jinak souhlas s Tebou!
19.06.2007 17:42:00 | Sigurd II.
No já tohle rozdělování lidí podle národnosti nebo kraje moc neuznávám, vždyť všichni jsme jen lidé a každý má nějakou povahu. Takže nelze odsoudit celek, protože vždycky se najdou dobří lidé.
19.06.2007 17:05:00 | pan nestálý
Tak tohle se ti opravdu povedlo, ale musíme být na ty čecháčky trošku hodnější. Někteří nejsou špatní:) Jak zpívá Karel kryl - 8. listopadu, 1620 zůstal z vojsk království Českého poslední praporec, Moravský praporec Šlikův. U zdi Letohrádku padl do posledního muže. Píseň nazvaná POSLEDNÍ MORAVAN:):):)
15.06.2007 10:12:00 | ejwo