Život bez života

Život bez života

Anotace: Má vůbec něco cenu?

V misce bytí
Na hladině slz smutku
Plave spousta nití
Nitek našich skutků

V misce hladu
Po prožitcích chvil
Pod hladinou krve našich žil
Záblesky štěstí kradu

V misce strachu
Pod vrstvou husí kůže
Pod vrstvou prachu
Tam někde možná kvete růže

A možná už taky ne…
Autor JamieJ, 12.06.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí