Anotace: Pro mojí (bývalou) nejlepší kamarádku co se na mě vykašlala kvůli svýmu klukovi...
for you :)
Žárlivost není to co citím,
cítim něco jiného.
Je to jako když se do propasti řítím,
není to nic pěkného.
Nevím co ti říct, mám takový tušení,
že říct promiň - tak to nestačí!
Vážně mě to mrzí,
ale jsme si jako cizí!
Není to jen moje chyba,
vrátit se to ale nedá...
Poslední dobou jsem se snažila,
ale čas jsem jenom mařila.
Skončilo to, ty to víš,
časem to i pochopíš...
Ty jsi mě zradila,
a tím jsi mě zranila.
Říkala jsem si kdy to asi přestane,
jenže se to dělo dál,
to už se ale znovu nestane...
27.06.2007 19:49:00 | angel.of.darkness
nebo:
KAMARÁDCE
proč bylo a už to není?
proč žárlíš a nemáš pochopení?
já vždy měla tebe ráda
dospěla jsem a tys ukázala záda
vždyť láska nemůže nám vzít
co dětství a mládí dalo nám
nyní jsme dospělé a můžeme jít
všude tam,kde jen ty a já to znám....
afe,do parku
15.06.2007 14:19:00 | Iva-na