Anotace: Opět se vracím ke vzpomínkám a k chybám minulým, které už nikdy nemůžu napravit.
krásně podané ... přečetl jsem ji téměř jedním dechem...
vzpomínky ... pokud jsou krásné je dobré je v hlavě mít a občas se v nich prohrábnout,
však zklamání ... čas zpět nevrátíme, z chyb se pouze poučit musíme a směle čelem k nové budoucnosti kráčet.
Ještě jednu drobnost připomenout dobré je - vše má v životě nějaký smysl, tedy i nenaplněná láska.
Život je jedna velká sázka.
Fakt pěkná báseň. :-)
13.06.2007 05:08:00 | vapiti