Dotek empatie..
Dotek empatie,
po tváři pohladí,
a ty rázem zapomeneš,
na to zlé prokletí...
Na tehdy i včerejšek,
co se nevydařili,
podle Tvých přání,
jak osud sliboval,
sliboval a poté lhal,
možná se jen zmýlil,
jako každý z nás,
když mu tenkrát uvěřil...
Komentáře (3)
Komentujících (3)