Bezcestná
Anotace: intuitivní rychlobáseň z momentálního pocitu
Vlasy dlouhý pletou písně plný žalu,
když hraji v smutku na píšťalu.
Z not,
jež ztratily naléhavost,
stavím stany,
noc co noc,
na bednách alkoholu,
s etiketou -
i bez etikety.
Myji se postoji,
vlnami posedlostí,
vyčpělým pivem,
abych každé ráno vstoupil,
do stejné řeky...
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, hanele m., Puck
Komentáře (0)