tohle je kouzelný.. bolavě odkapává a já nevím co říct... :(
14.06.2007 19:11:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Včera jsem si při přípravě naší včerní garden party vrazil čerstvě nabroušený nůž do ukazováčku. Bolí to, psat nemůžu, ale lásky v tom není ani trochu... :-( Snad jen v té vzpomínce, že jsem tu večeři připravoval i pro Tebe... :-)
13.06.2007 10:01:00 | G.P.
Jak to děláš, že je mi po přečení Tvé básně vždy tak dobře? :-)
Mám pocit, že se vznáším. Nádherná.
13.06.2007 07:55:00 | vapiti
bréé ránko:-)máma mi říkává,ať šetřím pastou,že si ,,tam toho valím strašně moc"..:-)ale co ta ví:-)
MTMR krásná:-*
13.06.2007 07:53:00 | lonely.princess
...já bych rozhodně lásku nešetřil ...klidně budu kvůli ní i zakrvácený ...
13.06.2007 07:47:00 | WhiteSkull