Anotace: Kolik mladých lidí svůj život promrhá, třeba i kvůli hloupé chybě...
na životě je možná nejkrásnější to, že každý si může vybrat kterou cestou se vydá...co bychom byli bez svobodné volby?
16.02.2008 10:19:00 | Favi
...pitomec ...nechci soudit ...nevím jestli si zaslouží rozhřešení ...i kdyby o to stál ...
13.06.2007 10:10:00 | WhiteSkull