tadle ho má přímo nejtužší - snaží se mi zničit prázdniny!!!! mam fakt vztek a je pro mě nejjednoduší si ho vybít tady formou básničky, než někde venku kopat do popelnic a představovat si při tom její hlavu...
13.06.2007 13:27:00 | Roxan
Holka, nedělej nám tu z toho Ameriku :o)
Kde budeš ty za pár let a kde bude ona? I když, čarodějnice mají tuhý kořínek...
13.06.2007 13:13:00 | Hesiona-Essylt