dovolenková
Moře něžně šplouchá,
písek sem tam vítr rozfouká,
racek z dálky kouká..
Loď, na níž vlajka vlaje,
pluje do vzdáleného kraje,
kde kra za krou taje..
Měsíc to vše sleduje-
z mraků sem tam vykukuje..
celý svět v noci navštěvuje,
v odlesku vln se zjevuje,
po obloze krásně pluje..
..občas pohlazen
cípem mráčků..
Komentáře (3)
Komentujících (3)