Anotace: Nekomplikované :) Dokonce natolik, že zde není teček ani čárek.
ááá další fatalista:))
joo asi to máme někde nahoře všechno napsaný, holt to už asi nikdo nezmění. nezbývá než se tomu podívat do očí a začít bojovat... ale kde má člověk pořád brát ty zbraně:( chjo
06.07.2007 16:03:00 | synthetic darkness
Překvapuje mně, že Ty sis dovolil(a) hodnotit mne nulou... Anebo se za tím nickem skrývá někdo jiný? Žádný komentář, žádné psaní o sobě - to nějak nesedí k Tvým "šestnácti" létům. Ani ta zacílená nula. No, nejsi první a bohužel ani poslední, tak si užij tu svou chvilku ;-) A než dáš další nuly, prosím, přečti si to, co hodnotíš a zamysli se nad tím, zda bys vůbec dokázal(a) napsat něco jen zpoloviny tak kvalitního jako to, cos hodnotil(a) ;-)
15.06.2007 00:18:00 | G.P.