Míjím Tě
Já tu jsem
a Ty tu nejsi
padám..
padám..
Míjím Tě
Kam jsi zmizel?
Schoval jsi se?
Nevím
Nevidím
Neslyším
Ztrácím...
Tebe, sebe
modré z nebe
co mě zebe
když se ode mě vzdaluješ...
Já tu jsem
a Ty tu nejsi
Kam si šel?
Odešel..
Odletěl..
Na křídlech vážky
bez urážky
a dešťové srážky
v krvi snové prášky
Možná
Snad
Nebo ne
co já vím..
jen
že Tě nevidím
Já tu jsem
a Ty tu nejsi
Můj poklade
rozplynutý
v mořské pěně
rozplynu se za Tebou
Pokud mě ještě chceš
pokud mě nevyženeš
Já nevím..
Nevím
proč Tě ztrácím..
Komentáře (3)
Komentujících (3)