Něco.. někde... možná..
Všecičko je špatně
nenávratně
v tahu
tahu tažných koní
v uších mi zvoní
když čekám..
v uličce stínů
cizích splínů
v myšlenkách
Zavírám oči
v naději
že vše se stočí
správným směrem
smělém
se smíchem smutných tváří
co ze zvyku se páří
podle záznamu v kalendáři
zamíchám s nimi
co se asi stane?
můj tajemný pane?
Vybuchnou?
Možná
Nebo se rozplynou?
Možná
Umřou?
Ano, asi ano.
a já s nimi..
Bohu dík...
Komentáře (1)
Komentujících (1)