to od někud nám:-) je to krása:-) Rodiče jsou na..víš co:-) mám to podobné s otcem..nic příjemného:-( aůe bojuj!! Protože to je to jediné co zatím můžeš dělat! Nevzdávej to, a nedej se!
02.12.2007 09:30:00 | Lady Carmila
hezky napsané..děkuji za tvou návštěvu a komentář, moc si ho vážím..Doufám, že si od tebe budu moct ještě něco přečíst:-)
13.06.2007 21:57:00 | kakaoo