Tak děkuj a polib ty ruce,
který se mohou ztratit
14.06.2007 09:07:00 | Vivi.~2
Krásná a procítěná. Každý věk nese svou radost i svůj smutek.Je třeba žít s nimi a nanaříkat.
14.06.2007 08:38:00 | s.e.n
Tahle mě osloví pokaždé, a pokaždé naprosto stejně...smutná a nádherná
14.06.2007 07:25:00 | Lorraine
počká na něj,než se světem pokochá..
a pak mu uvaří do obouchaného hrnečku oblíbené kafe s dvěma cukry...
podívá se do jeho očí a něžným úsměvem mu ten jeho oplatí...
podá mu rozečtenou knihu a brýle..
a pak usne s jeho hlasem v uších,
jemně pohlazená po duši...
13.06.2007 21:00:00 | Žqáry